Ak Parti’den İskenderunlulara Aşure

0
256

Bodur; “Birlik ve Beraberliğimiz Bozulmasın”

Muharrem ayında olunması münasebetiyle, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanlığı, teşkilat binasının önünde vatandaşlara aşure ikram etti. Parti İlçe Yönetimi, Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyelerinin organizasyonu ile yapılan etkinlikte kazanların başına geçen Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı vatandaşlara aşure dağıttı.

Aşure dağıtımı sırasında kısa bir konuşma yapan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur; “Aşure ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Bu vesileyle çam sakızı çoban armağanı misali, vatandaşlarımıza ve İskenderun esnafımıza aşure ikram ettik. Rabbim hiçbir zaman birlik ve beraberliğimizi bozmasın, muhabbetimiz her zaman aşure tadında olsun. Allah kabul etsin” dedi.

Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı ise aşure ayının birlik ve beraberliği hatırlatması anlamında önemli olduğuna değinerek; “Aşure ayımız mübarek olsun. Birlik ve beraberliğin simgesi olan aşure ayının herkese hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Yaklaşık bin kişilik olarak hazırlanan aşure çok kısa bir zamanda vatandaşlara ikram edildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here