Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’den Belediye Standına Ziyaret

0
294

Bu yıl İstanbul Maltepe’de 7’cisi düzenlenen Hatay Günlerinde İskenderun Belediyesi standı ziyaretçi akınına uğruyor. AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci ve beraberindeki heyet de İskenderun Belediyesi standını ziyaret etti.

Ziyaret esnasında konuşan ve gördüğü yakın ilgiye teşekkür eden Ak Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci; “İstanbul’da düzenlenen bu tür tanıtım fuarlarına katılarak kentimize farklı şehirlerden gelen konuklarımıza hoş geldiniz dileklerimizi iletiyoruz. İstanbul’da yaşayan birçok Hataylı vatandaşımız var. Bu tür organizasyonlar kentlerin, kültürlerin, şehirlerin tanıtımına katkı sağlıyor.

Gösterilen ilgiden ve yapılan etkinliklerden büyük memnuniyet duyduk. Bu vesile ile tüm İskenderunlulara sevgilerimizi ve saygılarımızı iletiyoruz. Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından da Ak Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci’ye İskenderun hakkında genel bilgiler verilirken, kentimizi tanıtıcı çeşitli hediyeler de verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here