Kurşun Kalem Ortaokulu Tanışma Kokteyliyle Veli ve Öğretmenleri Buluşturdu

0
423

Önceki yıllarda etüt merkezi olarak başarılı bir eğitim hayatı geçiren ve yeni eğitim yılına ortaokul olarak iddialı bir giriş yapan Kurşun Kalem Ortaokulu, geçtiğimiz hafta sonu düzenlediği kokteylle veli ve öğretmenleri bir araya getirdi.

Okul bahçesinde düzenlenen kokteyle öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Kurşun Kalem Okulları Kurucusu Özcan Karpuz, yaptığı açıklamada deneyimli öğretmen kadrosu ile başarılı nesiller yetiştirmek için yaptıkları çalışmaların son derece olumlu geçtiğinin altını çizdi. Okullaşma sürecini tamamlayarak eğitime başladıkları bu dönemde Türkiye’nin geleceğine yön verecek başarılı nesiller yetiştireceklerini belirten Karpuz, çocuklarını kendilerine emanet eden anne babalara teşekkür ederek emanetlerinin emin ellerde olduğunu söyledi.

Çalan klasik müzik eşliğinde birbirleriyle ve öğretmenlerle tanışma fırsatı bulan veliler ise organizasyondan ötürü okul yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Kokteyl öncesi ise, 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk veli toplantısı gerçekleştirildi. Özel Kurşun Kalem Ortaokulunda gerçekleştirilen veli toplantısında anne babalar, okulun işleyişi ve çocuklarının durumları ile ilgili bilgilendirildiler. TEOG sınavlarının kaldırılması ve yerine getirilmesi planlanan sınav sistemi ile ilgili merak edilen sorularında yanıt bulduğu toplantılar son derece verimli geçti.

Toplantı sonrası veliler, okul bahçesinde düzenlenen kokteylde öğretmenlerle birebir sohbet etme imkanı da buldular. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here