Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil; “Sosyal Belediyecilik Bizim İşimiz”

0
124

seyfi dingil10Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil esnafın desteğini almaya devam ediyor. 30 Mart Mahalli idareler seçimlerinde Ak Parti İskenderun Belediye Başkan adayı olan Seyfi Dingil belediye meclis üyesi adayı arkadaşları, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı İbrahim Yaran ve ilçe yönetimiyle İskenderun esnafını ziyaret etti. Seyfi Dingil esnaflar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Esnafın istek ve taleplerini dinleyen Seyfi Dingil; “Bende bir esnafım. Dolayısı ile esnafın sorunlarını en iyi bilenlerden biriyim. Önümüzdeki 5 yılda da göreceksiniz, gerçekleştireceğimiz projeler ile esnaf altın çağını yaşacak. İskenderun’da saat akşam altıda esnaf dükkânını kapatıyor. Burası bir deniz kenti, liman kenti! Sosyal belediyecilik bizim işimiz” dedi.

‘Ben değil biz’ anlayışı ile hareket edeceklerini ifade eden Seyfi Dingil; “İskenderun’u Ak Belediyecilikle tanıştırmak istiyoruz. Burada gerçekleştirilecek dev projeler ile istihdam sağlanacak. Bu da esnafa yansıyacak. İskenderun’u ticaretin başkenti yapacağız. Bu sayede esnaf rahat nefes alacak” şeklinde konuştu.

Esnaflar ise Seyfi Dingil’in İskenderun’u çok iyi tanıyan biri olduğunu ifade ederek başarı dileklerini ilettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here