Civelek: “Huzurun Devamı İçin Sandığa Gidin”

0
76

civelek-seçim bürosu1Başkan Civelek’in, Esentepe Mahallesi Seçim Bürosu Coşkulu Törenle Açıldı

Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek’in Esentepe Mahallesindeki seçim bürosu, coşkulu bir törenle açıldı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen açılışta, Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek, davul zurnayla ve havai fişek gösterisiyle karşılandı.

Seçim bürosunun açılış töreninde, Belediye Başkanı Civelek’e vatandaşlar çiçek verdi ve sevgi gösterisinde bulundu. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek; “Yerel seçimler genel seçimden farklıdır. Çünkü yerel seçimlerde birebir her zaman karşınızda olacak bir belediye var” dedi.

Göreve tekrar geldiği takdirde, Esentepe Mahallesinde çay bahçesi, Taziye Kabul Evi yapılacağını anlatan Başkan Civelek, Feyezan kanalıyla ilgili projenin hazır olduğunu, gençler için de iki tane futbol antrenman sahası yapılacağını söyledi. Halk için önemli hizmet ve çalışmalar yapıldığını belirten Belediye Başkanı Civelek; “Bütün bunlar kul hakkı yemeden, çalmadan, çaldırmadan yapıldı. Bundan sonraki dönemde daha güzel üst yapılar yapmak için adayım” şeklinde konuştu.

civelek-seçim bürosu2

Kimsenin ötekileştirilmediğini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek; “Bana oy verdi, vermedi, demeden herkese eşit davrandık. Esnaf incitilmedi. İskenderun huzura kavuşmuştur. Gece vatandaşlar, hanımlar tek başına, güvenle dolaşabiliyor. İskenderun’a huzur gelmiştir. Huzurun devamı için 30 Mart’ta sandığa gidin arkadaşlar” diye konuştu.

Açılışa katılanlara, “Seçmek mi zor, seçilmek mi?” diye soran Belediye Başkanı Civelek; “Ben seçilmek için buradayım, sizler seçmek için. Sizin işiniz daha zor. İskenderun’un kaderini siz belirleyeceksiniz. Yapılan hizmetlere bakacaksınız. Aklınızla ve vicdanınızla baş başa kalacaksınız. İskenderun’un kaderini belirleyecek bir karar vereceksiniz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here