Ak Gençlik, Basın Mensuplarına Karşı

0
64

basınspor maç1Ak Parti Gençlik Kolları ile İskenderun’da görev yapan basın mensupları arasında oynanan futbol maçı oldukça çekişmeli geçti. Günün yorgunluğunu ve stresini atmak isteyen İskenderunlu basın mensupları ile Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri, İskenderun Beş Temmuz Stadı yan sahasında karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ile Yönetim Kurulu üyesi Bestami Kılıç ve Gençlik Kolları Başkanı Tayfur İkizek’de izledi.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen maçta iki takımda galip gelmek için mücadelesi sürdürürken karşılıkla atılan gollerle takımlar galip gelmek için mücadele etti. Basın mensuplarının oluşturduğu takım, ikinci yarıda geliştirdiği atakları gole çevirerek karşılaşmadan galip ayrılmasını bildi.

Kıran kırana ve oldukça çekişmeli geçen maçın ardından kısa bir açıklama yapan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Tayfur İkizek; “Amacımız değerli basın mensuplarıyla burada bir araya gelmek ve onlarla birlikte ter atmak ve spor yapmaktı! Bugün gerçekten oldukça güzel bir maç oldu, inşallah bundan sonra bu tür maçlarımız sürecektir” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here