“Adam Gibi Geldim, Adam Gibi de Gidiyorum!”

0
73

ender tıraş1Payas Belediyespor 1975 Futbol Takımının Teknik Direktörü Ender Tıraş, çok sevdiği takımındaki görevinden istifasını değerlendirdi.

Ligde iyi bir futbol ortaya koymasına karşın, bunu skora yansıtamayan Payas Belediyespor 1975 Futbol Takımının Teknik Direktörü Ender Tıraş görevinden istifa etti. İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenleyen tecrübeli teknik adam Tıraş, istifasını kulübün önünü açmak için yaptığını belirtti.

Basın toplantısında, 1,5 yıldır bu güzel camianın bir ferdi olarak güzel şeyler yaptığına inandığını belirten Ender Tıraş; “Mahalle takımı konumunda aldığım ve görev yapmaktan gurur duyduğum Payas Belediyespor 1975’i insanların hayallerine sığmayacak bir noktaya, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve kulüp yönetimi ile hep birlikte profesyonel lige çıkardık. Bunu da ligde büyük başarılara imza atarak gerçekleştirdik.

Ben bu kulübe bir çivi bile çakabilmişsem ne mutlu bana. Görev yaptığım sürece tesisleşme konusuna çok büyük önem verdim ve bu konuda önemli adımlar atılmasına vesile oldum. Gönül isterdi ki, görevim süresi içerisinde maçlarımızı Payas’ta oynayabilseydik! İskenderun’da oynamak bizim içinde bir deplasman niteliği taşıyordu. Bu konuda hamlemiz oldu, benim dönemde değil ama umarım ileriki günlerde bir sonuç alınır” dedi.

3. Lige oynadıkları karşılaşmalara da dikkati çeken Tıraş; “Dört maçta, 90 ve 90 artılarda yediğimiz gollerle puanlar kaybettik. İyi oynadığınız ve rakibinize pozisyon vermeden götürdüğünüz karşılaşmalarda puanlar kaybediyorsunuz. Bu kadar şanssızlık görmedim! Futbol yaşamımda dahi böyle bir şeyle karşılaşmadım. Son dakika golleri bizleri adeta yıktı. Bu durum karşısında çok sevdiğim takımımdan, ekibim ile birlikte istifa etmek zorunda kaldık. Bunu da kulüp yönetiminin ve takımın önünü açmak için yaptık. Adam gibi geldim, adam gibi de gidiyorum!” değerlendirmesinde bulundu. Tıraş, başarılı olanın arkasından daha da yükselmesi için değil, başarısız olması için uğraş veren kişilerin olduğunun da altını çizdi.

Ender Tıraş, görev yaptığı süre zarfında Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a, Kulüp Başkanı Mehmet Ay’a, Mehmet Baştuğ’a ve tüm yönetim kurumuna, Amanos Taraftar Grubuna ayrıca kulübün yemeklerini yapan Melek ablasına kadar kendisine destek veren herkese de teşekkür etti. Dönüp arkasına baktığında iyi şeyler bıraktığı kanısında olduğunu da sözlerine ekleyen Tıraş, takımın çok iyi olduğunu fakat şansızlığını kırması gerektiğini de kaydetti. Haber: Zeki KUTLU

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here