“ABD’nin Yörüngesinde Bir Uydu Gibi Hareket Eder Duruma Geldiler”

0
65

saadet partisi5SP Genel Başkan Yardımcısı Canbay Hatay FM’in Konuğu Oldu

Reyhanlıdaki patlamadan sonra hayatını kaybedenlerin acısını paylaşmak için ilçeye taziye ziyareti gerçekleştiren, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay Hatay FM’in konuğu oldu.

Hatay FM’de Ayhan Gümüşsoy ile Hatay Gündemi Programında konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay; “Tutuklananlardan suçu kabul edenler var ama asıl bunu yaptıranlar kimlerdir? Olayın asıl arkasındaki güç nedir bunun mutlaka tespit edilmeli. Biz öyle düşünüyoruz ki bunun arkasında büyük bir plan var, sadece lokal bir hadise değil, büyük bir planın parçası olarak gerçekleşmiştir” dedi.

Büyük İsrail’in kurulmasının Siyonistlerin asıl hedefi olduğunu vurgulayan Canbay; “İsrail’in Nil’den Fırat’a kadar sahip olma planı var buna bütün batı destek veriyor. Büyük İsrail’in kurulması için İsrail’in etrafının zayıflatılması lazım. Bugün de görüyoruz ki İsrail bu yayılmacı politikasıyla Başta Irak, Afganistan Libya gibi etrafındaki İslam ülkeleri bölünmüş parçalanmış istikrarsızlaştırılmıştır. Şimdi de Suriye çökertilip bölünerek Büyük İsrail’in kurulmasını adım adım gerçekleşmesine doğru gittiğini görüyoruz. Tabi Nihai hedef Türkiye’nin bölünmesidir, Türkiye’nin bölünmesi de ancak bir savaşa sokulmasıyla mümkündür. Suriye üzerinden İran ile savaşa sokulursa asıl hedefleri gerçekleşmiş olacak” diye konuştu.

Suriye’deki iç savaş başladığı günden beri Saadet Partisi olarak hükümete bir takım uyarılarda bulunduklarını hatırlatan Canbay; “Ama mevcut hükümet bizi dinlememiş attığı adımlar neticesiyle Türkiye neredeyse bu ateşin içerisine düşmüş durumdadır. ABD’ye bu kadar güvenip NATO’dan medet umulmamalıydı. ABD’nin yörüngesinde bir uydu gibi hareket eden duruma geldiler” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here