İskenderun Demir Çelikspor Şeytanın Bacağını Kırdı

0
67

idçspor9Stat: 5 Temmuz

Hakemler: Murat Orhan***, Barış Önal***, Zeynur Çakır***

İskenderun Demir Çelikspor: Gökhan***, Onur***, (Dk 76 Deniz***), Mehmet***, Halil İbrahim***, Mustafa Soydaş***, Hamza***, Salih***, Serdal**, (Dk 60 Murat***), Doğan***, Arda***, Fatih**, (Dk 46 Edim***)

Kızılcahamamspor: Ulaş**, Hasan**, Gökhan**, Ömer**, Sebahattin**, Taha**, Erdi**, Emre**, İhsan*, (Dk 90+1 Ahmet Murat*), Yücel*, (Dk 75 Selçuk*), Abdullah*

Sarı Kart: Dk 70 Edim, Dk 81 Arda (İskenderun Demir Çelikspor), Dk 47 Gökhan, Dk 90+3 Selçuk (Kızılcahamam)

Kırmızı Kart: Dk 59 Taha (Kızılcahamam)

Gol: Dk 77 Edim (İskenderun Demir Çelikspor)

Ligde istediği oyunu bir türlü ortaya koyamayan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, dün evinde konuk ettiği Kızılcahamamspor’u 1-0 yendi. Uzun bir aradan sonra ilk kez 3 puan ile tanışan İDÇspor, statta yine boş tribünlere oynadı.

Karşılaşmaya hızlı ve etkili başlayan İDÇspor, oyunun başında rakibine üstünlüğünü hissettirdi. Karşılaşmanın 10. dakikasında ilk tehlikeli atağını geliştiren Kırmızı-Lacivertliler, Salih ile gole yaklaştı. Salih, Doğan’dan aldığı topu bekletmeden kaleye vurdu. Defansa çarpan meşin yuvarlak hızını kaybedince kaleci Ulaş için kontrolü kolay oldu. 17. dakikada Halil İbrahim 25 metreden iyi bir şut çıkardı. Yan direğe çarpan meşin yuvarlak auta çıktı. Ender gelişen konuk ekip ataklarında da gol olmayınca ilk yarı 0-0 berabere tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında konuk ekip de oyuna ortak olunca maç iyi bir mücadeleye sahne oldu. Her iki takım karşılıklı ataklarda üstünlük sağlamak için uğraş verirken, 59’da konuk ekipten Taha, gelişen bir pozisyon sonunda ikinci sarı kartın ardından gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Rakibi eksik kalan İDÇspor ataklarını sıklaştırırken, aradığı golü 77. dakikada buldu. Oyuna sonradan giren Deniz, soldan geliştirdiği atakta topu ceza sahsı içerinse gönderdi. Defansın arasında sıyrılarak iyi yükselen Edim’in sert kafa şutunda top ağlarla buluştu: 1-0. Maçı geri kalan dakikalarında gol olmayınca İskenderun Demir Çelikspor uzun bir süre sonra 3 puan ile tanışmanın sevincini yaşadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here