Anadolu Yıldızları Hatay’da Mücadele Etti

0
268

anadolu yıldızları1Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızları Basketbol Müsabakaları Hatay’da yapıldı. Heyecanlı geçen Anadolu Yıldızları Basketbol Müsabakaları sonrasında ilimiz takımları kız ve erkeklerde birinci olurken, Antakya Kapalı Spor Salonunda ödül töreni de düzenlendi.

Düzenlenen törene, Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Şube Müdürü Hasan Özyurt, TBF Temsilcisi İlker Özçelik, TBF Hatay İl Temsilcisi Banu Mursal, TBF Hatay İl Temsilciliği Basın Danışmanı Hüseyin Zorkun, kulüp temsilcileri, antrenörler ve sporcular katılım gösterdi.

TBF Hatay İl Temsilcisi Banu Mursal yaptığı konuşmada, ilk olimpiyatların yapıldığı Medeniyetler Şehri Hatay’da böylesine önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hatay’da 3 gün  süren müsabakaların, centilmence ve sakatlık yaşanmadan tamamlanmasından dolayı sevinç duyduklarını söyledi. Mursal, şampiyon olan takım idareci ve sporcularını da tebrik etti.

anadolu yıldızları2

TBF Hatay İl Temsilciliği Basın Danışmanı Hüseyin Zorkun yaptığı açıklamada, Hatay’da yapılan  Anadolu Yıldızları Basketbol Müsabakalarında, 10 şehirden (kız-erkek) 20 takımın şampiyonluk için mücadele ettiğini dile getirerek, ilimizde ilk kez organize edilen Anadolu Yıldızları Basketbol Müsabakalarında emeği geçenlere ve mücadele eden takımlara teşekkür etti.

Anadolu Yıldızları şampiyonasında, Hatay, K.Maraş, Osmaniye, Antalya, Adana, Mersin, Afyon, Burdur, Isparta, Karaman illeri takımları şampiyonluk için mücadele etti. Müsabakalar, Antakya Spor Salonu ve MKÜ Alahan Kampusu Spor Salonu olmak üzere 2 ayrı salonda yapıldı.

Heyecanlı geçen maçlar sonrasında Hatay ili takımları kız ve erkeklerde birinci olurken, Antakya spor salonunda düzenlenen ödül töreninde, şampiyon takımlara kupaları verildi. Haber: Hüseyin ZORKUN

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here