İsmail Köybaşı Resmen Fenerbahçe’de!

0
313

ismail köybaşı2Beşiktaş ile sözleşmesi bittikten sonra Siyah-Beyazlı takımdan ayrılarak Fenerbahçe’ye imza atan, bölgemizin yetiştirdiği büyük yeteneklerden, hemşerimiz, Milli Futbolcu İsmail Köybaşı için dün bir tören düzenlendi. Ülker Stadyumunda olan imza töreninde konuşan İsmail Köybaşı, transfer için mutlu olduğunu belirtirken, Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamalarında Fenerbahçe’ye karşı küfürlü bestenin içinde olduğu için özür diledi.

ismail köybaşı3

Fenerbahçe ile 3 yıllık anlaşma imzalayan İsmail Köybaşı; “Kariyerimi en verimli şekilde sürdürmek istedim. Sahiplenmeye hazır olduğunu hissettiren yerdeyim. Burada olmaktan çok mutlu ve gururluyum. Tercihim, beni sahiplenen Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe’ye uzun yıllar faydalı olacağını düşünüyorum. Ortalama profesyonel futbol kariyerinin 15 yıl olduğunu düşünürsek kariyerimin 2. yarısına girmiş buluyorum” diye konuştu.

ismail köybaşı4

Beşiktaş’a Çok Teşekkür Ediyorum

Gönlünün çok rahat olduğuna da işaret eden Köybaşı; “Sezon içerisinde hiçbir takımla transfer için görüşmedim. Ben futbol tutkunu bir insanım. Aldığım karardan kesinlikle mahcup değilim. Son derece mutluyum ve gururluyum. Kimseye bir şey ispatlamak istemiyorum. Şu anda gönlüm çok rahat! Beni tanıyan herkes karakterimi bilir. Hiçbir zaman paraya önem vermedim, vermem de. Geçen 7 sezonun ardından, geçirdiğim her bir gün için Beşiktaş camiasına teşekkür ediyorum. Beşiktaş taraftarına, yönetimine ve emekçilerine geçirdiğim her gün için teşekkür ederim” değerlendirmesinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here