519 Aday Öğretmen İskenderun’da Başbakanı Dinledi

0
151

milli eğitim müdürlüğü1Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan “Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci” kapsamında Hatay’da görev alan 519 öğretmen, İskenderun’da düzenlenen değerlendirme toplantısında bir araya geldiler. Programa Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ile İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven’de katılım gösterirken Türkiye’de bir ilk uygulanarak Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı canlı yayında tele konferans ile 30 bin öğretmene seslendiler.

milli eğitim müdürlüğü2

Programda konuşan Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan; “Aday öğretmen yetiştirme süreci ilimiz de 686 danışman öğretmen 519 aday öğretmen ile 256 okulumuzda 1 Mart 2016 tarihinde uygulanmaya başlamıştır. Süreçte 3 eğitici danışman, 18 koordinatör danışman, 15 ilçe koordinatörü ve bir il koordinatörü olarak başarı ile yol aldık” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Türkiye’de bir ilk uygulanarak Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı canlı yayında tele konferans ile 30 bin öğretmene seslendiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here