Gol Yok, Puanlar Paylaşıldı

0
117

körfez iskenderunspor (77)Körfez İskenderunspor: 0 Sandıklıspor: 0

Stat: İskenderun 5 Temmuz Stadı

Hakemler: Evren Atış* Bahadır Yıldırım* Emrah Ünal*

Körfez İskenderunspor: Emrah** Serdar** Ersoy** Birol** Göktuğ** Yaşar** (Dk. 82 Burak*) Hüsnü** (Dk. 72 Uygar*) Reşo** Oğuzhan** Uğur** (Dk. 52 Halil**) Yavuz**

Sandıklıspor: Abdulsamet*** Barış*** Sefa*** Abdullah Cemal** Sinan** (Dk.86 Burak Öztürk*) Mehmet** Ziyattin** Abdullah Sönmez** (Dk.67 İsmail Bulut**) İsmail Aslan** (Dk. 46 Raif**) Salih** Ferhat

Sarı Kartlar: Serdar, Göktuğ, Reşo (Körfez İskenderunspor), Abdulsamed, Abdullah Cemal, Abdullah Sönmez, İsmail Aslan, Salih (Sandıklıspor)

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, kendi saha ve seyircisi önünde Sandıklıspor ile 0-0 berabere kaldı ve çok önemli 2 puan daha yitirdi.

İskenderun 5 Temmuz Stadında oynanan karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıkan Turuncu-Mavili temsilcimiz, grup sonuncusu Sandıklıspor karşısında pek de etkili olamadı. Ender gelişen ataklarda gol de bulamayan Körfez İskenderunspor rakibine üstünlük sağlayamayınca bu kritik karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı. Puanını 29 çıkaran temsilcimiz klasmandaki tehlikeli bölgeden uzaklaşamadı ve 16. sıradaki yerinde kaldı.

körfez iskenderunspor (78)

Ender Traş İstifa Etti…

Öte yandan Körfez İskenderunspor’da berabere biten Sandıklıspor karşılaşmasının ardından önemli bir gelişme yaşandı. Teknik Direktör Ender Traş, Turuncu-Mavili takımdaki görevinden istifa etti. İstifanın ardından olağan üstü toplanan kulüp yönetimi, Teknik Direktör Ender Traş’ın istifasını kabul etti. Kulüp Başkanı Bekir Tufan; “Teknik Direktörümüz Ender Traş istifa etmiştir. Hocamızın istifasını yönetim kurulumuz kabul etmiştir. Şu ana kadar kulübümüze yaptığı hizmetlerinden dolayı Teknik Direktörümüz Ender Traş’a teşekkür ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here