Payasspor’da Üç Puan Sevinci

0
118

payasspor (34)Payasspor Kendi Sahasında Zaraspor’u 2-0 Mağlup Ederek, Tehlikeli Bölgeden Uzaklaşmaya Başladı…

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payasspor, kendi saha ve seyircisi önünde Zaraspor’u her iki yarıda atılan gollerle 2-0 mağlup ederek altın değerinde üç puanın sahibi oldu. Payas ilçe stadında oynanan ve Murat Türkoğlu, Erman Gündoğdu ile Kemal Şafak’ın yönettiği karşılaşmada Payasspor’a üç puan kazandıran golleri 26. dakikada Yunus Emre Mest, 81. dakikada da Yakup Karakum attı.

Payasspor elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 33’e çıkarttı. Tehlikeli bölgede bulunan Kahramanmaraş Büyük Şehir Belediyespor’un ise 30 puanı bulunuyor.

Karşılaşmanın bitmesinin ardından Payas Spor Kulüp Başkan Gökhan Akel, tüm futbolcuları tek-tek tebrik etti. Futbolcular ise Başkan Gökhan Akel’i omuzlarına aldı. Payasspor’un bu zorlu haftada galip gelmesi bölgemizde sevinçle

Altay: 1 Erzin Belediyespor: 1

3. Lig 1. Grupta zirveye oynayan temsilcimiz Erzin Belediyespor, Buca ilçe stadında oynanan karşılaşmada Altay ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi Altay’ın golünü İbrahim Furkan Deniz, Erzin Belediyespor’un golünü ise Yunus Ünsal attı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here