Körfez İskenderunspor, Sandıklıspor Maçına Odaklandı

0
112

körfez iskenderunspor (75)Cumartesi günü saat 13.00’te İskenderun 5 Temmuz stadında oynanacak karşılaşma öncesinde Başkan Bekir Tufan, taraftarlara destek çağrısında bulundu

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, Cumartesi günü saat 13.00’te İskenderun 5 Temmuz Stadında oynayacağı Sandıklıspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ender Traş nezaretinde sürdürüyor. Kulüp Başkanı Bekir Tufan, taraftarlara destek çağrısında bulunurken, Teknik Direktör Ender Traş da, telafisi olmayan bir viraja girdiklerini kaydetti.

Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Bekir Tufan, kritik maç öncesi yaptığı açıklamada; “Bundan sonra puan kayıplarına tahammülümüz yok. Kalan tüm karşılaşmalarımızın zor geçeceğinin bilinci içerisindeyiz. Bunun için tüm futbolcularımızı uyardık. Zorlu geçecek karşılaşmalarda taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var” dedi.

körfez iskenderunspor (76)

Körfez İskenderunspor Teknik Direktörü Ender Traş da Sandıklıspor karşısında galibiyet hedeflediklerini Belirterek; “Artık telafisi olmayan bir viraja girdik. Bundan sonra oynayacağımız tüm karşılaşmalar final havası içerisinde geçecektir. Cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız Sandıklı Spor karşılaşmasından 3 puan hedeflemekteyiz. Çalışmalarımızı da bu yönde yapmaktayız” diye konuştu.

Turuncu Mavili ekip Körfez İskenderunspor’da İhsan ile Eser’in sakatlıklarının devam ettiği belirtilirken, bu iki futbolcunun Sandıklıspor maçı kadrosunda olamayacağı kaydedildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here