Hatay’ın Melekleri İstanbul Üniversitesi’ni Rahat Geçti

0
130

bayan basketbol (24)Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin 22’nci haftasında İstanbul Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Çarşamba günü Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Hatay BŞB, müsabakanın ilk dakikalarından itibaren gösterdiği performansla göz doldurdu ve rakibini 87-59 mağlup etti.

Natalie Hurst ve Katsiaryna Snytsina’nın dış atışlarda bulduğu sayılarla maça etkili bir başlangıç yapan temsilcimiz, rakibi karşısında ilk çeyreği 21-14 önde tamamladı. Etkili oyununu ikinci çeyrekte sürdüren Hatay BŞB, farkı açarak üçüncü çeyreğe 45-30’luk üstünlükle girdi.

bayan basketbol (25)

İkinci yarıda oyunu iyice domine eden Hatay’ın Melekleri, üçüncü çeyreği 65-48’lik skorla tamamlayarak rakibinin maçı çevirme hayallerini suya attı. Müsabakanın son çeyreğine rahat skor üreten bir oyunla giren Hatay temsilcisi, karşılaşmayı taraftarının müthiş desteğiyle 87-59’luk farklı bir skorla kazanarak 17’inci galibiyetine imza attı ve lider Fenerbahçe’yi takibini sürdürdü.

Sezonun en farklı skorlarından birine imza atan Hatay BŞB’de, Natalie Hurst 19 sayı, 6 ribaund, 3 asist, Anna Vajda 17 sayı, 9 Ribaund, 5 asist ve Katsiaryna Snytsina 15 sayı, 6 ribaund, 1 asistle oyununu tamamladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here