50. Kütüphane Haftası Etkinliklerle Kutlanacak

0
193

kütüphane haftası31-6 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası açılış programı bugün İskenderun İlçe Halk Kütüphanesinde düzenlenecek.

Bu yıl 50.si kutlanacak olan Kütüphane Haftasının açılış programı saat 14.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayacak. Açılış konuşmalarının ardından örnek okuyuculara ve öğretmenlere ödülleri verilecek. İlçe kütüphanesinden emekli olan personele plaket takdim edilmesinin ardından Kitap Sergisi gezilecek. Programda son olarak Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Enstrümanlı müzik dinletisi ve ardından da kokteyl gerçekleştirilecek.

50. Kütüphane Haftası etkinlikleri hafta boyunca devam edecek. bu kapsamda yarın saat 10.00’da Hürriyet İlkokulu Konferans Salonunda Yazar Sona Bilgin’in ‘Paylaşım ve İletişim’ konulu söyleşisi ve imza günü gerçekleştirilecek. Yazar Bilgin saat 14.30’da da İlçe Halk Kütüphanesi Çocuk Bölümünde yine söyleşi ve imza günü programını sürdürecek. Saat 12.30-13.00 arasında Atatürk Anıtı civarında ‘81 İlde Kitap Okuyoruz’ kampanyası kapsamında ‘İskenderun Okuyor’ etkinliği düzenlenecek.

3 Nisan Perşembe günü Yazar Pakize Küçük’ün ‘Çocuklarda Okuma Alışkanlığı’ konulu söyleşi programı ve imza günü saat 10.00’da Mithatpaşa İlkokulu Konferans Salonunda, 14.30’da da İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğünde gerçekleştirilecek.

50. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında son olarak 4 Nisan Cuma Günü saat 14.00’da İlçe Halk Kütüphanesi Çocuk Bölümünde Kütüphaneci Nebil Özdemir tarafından ‘Hayat Boyu Kütüphaneler’ konulu konferans verilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here