3 Puana Kilitlendiler!

0
94

spor-programProfesyonel ligde ilimizi temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, Payas Belediyespor 1975 ve Kırıkhanspor bugün ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi verirken, grup liderliğini kaptıran Hatayspor ise bugün liderliği geri alma mücadelesi verecek.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve ligin sonlarında yer alan temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, bugün sahasında Ofspor’u konuk edecek. Ligin geri kalan maçlarında puan kaybetmemeye oynayacak olan İDÇspor, bugünkü karşılaşmada rakibini yenerek, yeni bir başlangıç yapmak istiyor.

Liderliği geçtiğimiz hafta Giresunspor’a kaptıran Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Hatayspor, bugün ligde kötü bir sezon geçiren Dardanelspor ile deplasmanda karşılaşacak. Maç hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan Hatayspor’lu futbolcular, sahaya mutlak 3 puan için çıkacak.

Ligde, yeni teknik direktör ile kan değişimi yapan Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, son üç maçını galibiyet ile tamamladı. Galibiyet serisini Kızılcabölükspor karşısında da sürdürmek isteyen Payas Belediyespor 1975, saha ve seyirci avantajını da arkasına alarak, 3 puana ulaşmak istiyor.

Geçtiğimiz hafta sonu evinde berabere kalarak altın değerinde iki puan kaybeden Kırıkhanspor, kaybedilen puanın telafisini Kocaelispor karşısında gidermek istiyor. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Kırkhanspor’lu futbolcuların maç öncesi moral ve motivasyonlarının yerinde olması teknik heyeti sevindiriyor. Haftanın programı şöyle:

İskenderun Demir Çelikspor-Ofspor

22 Mart 2014 Cumartesi Saat: 13.30

Stat: İskenderun 5 Temmuz

Hakemler: Erbay Aldemir, Erdem Gökalp, İbrahim Bekler

Dardanelspor A.Ş.-Hatayspor

22 Mart 2014 Cumartesi Saat: 13.30

Stat: Biga İlyas Bayram

İbrahim Bülbül, Ejder Yapıcı, Evren Çağlar

Payas Belediyespor 1975-Kızılcabölükspor

22 Mart 2014 Cumartesi Saat: 13.30

Stat: Payas İlçe Stadı

Hakemler: Adnan Güngördü, Armağan Çekinmez, Ali Balsatar

Kocaelispor-Kırıkhanspor

22 Mart 2014 Cumartesi Saat: 13.30

Stat: İsmetpaşa

Hakemler: Sezer Yalçın, Mehmet Tan, Mustafa Cüneyd Çalışkan

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here