2. Ligde Kritik, 3. Ligde Prestij Maçlar!

0
67

spor-programSpor Toto 2. Ligde ilimizi temsil eden takımlarımızdan Körfez İskenderunspor ve Hatayspor’u yarın zorlu bir 90 dakika bekliyor. Ligde kalma mücadelesi veren Körfez İskenderunspor lige kalmak, Hatayspor ise lideri devirip, şampiyonluk umudunu son haftaya taşımak istiyor.

Son haftalardaki istikrarlı gidişini İstanbul Güngörenspor karşısında da sürdürmek isteyen temsilcimiz Körfez İskenderunspor, bugün maçın oynanacağı sahada ter idmanı yapacak. Ligde kalan iki karşılaşmayı da kazanmanın hesaplarını yapan Körfez İskenderunspor’un İstanbul deplasmanını kazasız atlatmak istiyor.

Grubunda uzun süre liderlik koltuğuna oturan Hatayspor, son haftalarda aldığı kötü sonuçlar nedeniyle ligde 3. sıraya geriledi. Yarın evinde grup liderini konuk edecek olan Hatayspor, güçlü rakibini devirip şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımak istiyor.

Evinde Trabzon Akçaabat Futbol Kulübünü konuk edecek olan Payas Belediyespor 1975 ise ligin son haftasında prestij maçına çıkıyor. Ligin son haftasını galibiyet ile kapatmak isteyen Payas Belediyespor 1975, taraftarına galibiyet sevinci yaşatmanın hesaplarını yapıyor.

Lig ikincisi İstanbul A.Ş. deplasmanına giden Kırıkhanspor da zorlu rakibini evinde devirip, üç puan ile ligi kapatmanın hesaplarını yapıyor. Maç hazırlıklarını tamamlayan Kırıkhanspor, bugün maçın oynanacağı sahada hafif bir idman yapıp maç hazırlıklarını tamamlayacak. Program şöyle olacak: è

Hatayspor-Giresunspor

4 Mayıs 2014 Pazar saat: 15.30

Hatay Atatürk

Ömer Faruk Ocak, Mustafa Savranlar, Ali Etlikci

İstanbul Güngörenspor-İskenderun Demir Çelikspor

4 Mayıs 2014 Pazar saat: 15.30

Mimar Yahya Baş

Şeref Taştan, Tuna Ayran, Çağlar Akın

Payas Belediyespor 1975-Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü

4 Mayıs 2014 Pazar saat: 15.30

Payas İlçe Stadı

Gökmen Arda, Çağlar Mehmet Uludağ, Sevda Çayan

İstanbulspor A.Ş.-Kırıkhanspor

4 Mayıs 2014 Pazar saat: 15.30

Bahçelievler İl Özel İdare

Ahmet Aslan, Demircan Şerbetçi, Selkan Sabancı

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here