‘1. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı’ 3 Mayıs’ta Açılacak

0
276

Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya Belediyesi, Payas Belediyesi, Mustafa Kemal Üniversitesi, İskenderun Teknik Üniversitesi, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Antakya Ticaret Borsası, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, İnşaatçılar ve Boyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, TMMOB Mimarlar Odası, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, Hatay Genç İş Adamları Derneği (HAGİAD), Hatay Sanayi ve İş Adamları Derneği (HASİAD), KOSGEB, Mercan Fuarcılık ve İmaj Medya’nın desteğiyle organize edilen ve Hatay’da ilk kez düzenlenecek ‘1. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı’ 3 Mayıs 2017 Çarşamba günü görkemli bir törenle açılacak.

Antakya’da otogar yakınındaki 25 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilecek olan fuar, 3-7 Mayıs tarihleri arasında 5 gün boyunca sabah 10: 00 akşam 22: 00 saatleri arasında gezilebilecek.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), de gerçekleşecek olan fuar için hazırlıklarını hummalı bir şekilde sürdürüyor HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, uzun yıllar kente fuar alanı olacak şekilde hizmet verecek alanda asfalt serim çalışması gerçekleştiriyor. Hem vatandaşların fuar alanına ulaşımını kolaylaştırmak hem de Hatay halkına yakışan hizmetleri sunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten HBB ekipleri, il genelinde sürdürülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının ilerleyen günlerde de tüm hızıyla devam edeceğini bildirdi.

Fuar organizasyonundan yapılan açıklamada ise, firmaların bu fuara katılarak sektörel bilgi akışından faydalanabilecekleri vurgulandı. Açıklamada ayrıca, Hatay’ın 15 ilçesinden yoğun sektörel katılmaların olacağı, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ve çeşitli sivil toplum yöneticilerinin yoğun katılım göstereceği, iç pazarda üretici ve tüketiciyi bir araya getirerek sektöre hareket ve canlılık kazandıracağı ayrıca KOBİ’lerin rekabet güç düzeylerini yükselteceği, genel işletme faaliyetlerinin teşvik edileceği, yurtiçi pazar paylarını arttırarak tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinin geliştirileceği ve kaliteli verimli mal/hizmet anlayışının geliştirileceği bir fuar amaçlandığı kaydedildi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here