İskenderun Zabıtasından Anlamlı Davranış

0
73

İskenderun Belediyesi insan odaklı ve insanı merkeze oturtan bir belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaşlı vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyor. Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler örnek bir davranış sergileyerek belediyede işi olan ve işlem yapmak için gelen yaşlı vatandaşlarımızı evine kadar araç ile götürüyor.

İskenderun Belediyesi zabıtasına yakışan bir davranışta bulunan personelleri tebrik eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Belediye olarak her zaman kimsesiz yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yanındayız. Belediye personelimiz belediyemize gelerek işlem yapmak isteyen yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımıza her konuda yardımcı oluyor. Yapılan işlemlerin ardından yaşlı ve yürümekte zorlanan vatandaşlarımızı evine kadar araç ile götürüyoruz. Bizler onların birer evladıyız ve görevimizi yerine getiriyoruz.

Bizleri büyüten anne-babamız yaşındaki yaşlı vatandaşlarımıza yönelik olarak birçok hizmetimiz var. Belediye olarak yaşlı vatandaşlarımızın dertlerini, yalnızlıklarını paylaşarak onları mutlu etmek için çaba gösteriyoruz. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmak, daha rahat bir yaşam sürmelerini sağlamak önceliklerimiz arasındadır. Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık ve yurttaşlık görevimizdir” diye konuştu.

Yaşlı vatandaşlarımız ise kendilerine gösterilen bu ilgiden dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, belediye personeline ve Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here