Hatay’a İki Yılda 20.3 Milyon Liralık Aydınlatma Yatırımı

0
119

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş, müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmak hedefiyle, mevcut aydınlatma sistemlerinde bakım, onarım ve yatırım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Toroslar EDAŞ, Hatay’da sürdürülebilir ve kaliteli enerji sağlamak için şebeke ve aydınlatma yatırımlarını sürdürüyor. 2017 yılında yaklaşık 8.4 milyon TL’lik aydınlatma yatırımı yapılacak.

Hatay’da yapılan çalışma kapsamında ekonomik ömrünü dolduran aydınlatma ekipmanlarını yenileriyle değiştirirken, henüz ekonomik ömrünü doldurmamış, kullanılır durumda olan fakat dış etkenler sebebiyle arızalanan aydınlatma armatürlerini de bakım ve onarımdan geçiriliyor.

Toroslar EDAŞ’ın son 6 ay içinde yürüttüğü aydınlatma çalışmaları şöyle:

5.753 adet armatür ekonomik ömrünü tamamladığı için yenilendi. 23.087 adet armatür yanar hale getirildi. 512 mahallede toplamda 2.194 kez, 692 cadde ve bulvara bakım yapıldı. Dış etkenler sebebiyle hasar gören 4.130 metre kablo onarımı gerçekleştirildi.

Toroslar EDAŞ, sorumluluk bölgesinin genelinde yaptığı yatırımlar ve operasyonel iyileştirmeleri hayata geçirmeye ve bu hizmetleri müşterileriyle paylaşmaya devam edecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here