Zorlu Rakipler, Zorlu Maçlar!

0
105

spor-haberleri8Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimizi bu hafta sonu yine zorlu mücadeleler bekliyor. Bu haftanın programına göre, 2. lig temsilcimiz Hatayspor, Kırklarelispor deplasmanında, 3 lig temsilcimiz Payasspor ise Sultanbeyli Belediyespor deplasmanında puan arayacak. 3. ligdeki diğer temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, Kocaelispor’u, Kırıkhanspor da Düzcespor’u konuk edecekler.

Lige iyi başlayan ancak hafta içi oynanan Ziraat Türkiye Kupasında Balıkesirspor’a 1-0 yenilerek kupaya erken veda eden Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, bu haftayı Kırklarelispor, deplasmanında geçirecek. Hatayspor’lu futbolular, Kırklareli deplasmanından galibiyetle dönerek, hem ligdeki iyi gidişi sürdürmek hem de kupadan elenmenin moral bozukluğunu üzerlerinden atmak istiyorlar.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Payasspor ise Sultanbeyli Gölet sahasında oynayacağı Sultanbeyli Belediyespor maçı hazırlıklarını hafta boyunca Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde sürdürdü. Geçen hafta, Afjet Afyonspor’u 4-1 mağlup ederek moral kazanan Payas temsilcisi, Sultanbeyli Belediyespor maçından da puan veya puanlar çıkarmak hedefi ile İstanbul’a gidiyor.

Haftayı sahalarında geçirecek olan 3. ligdeki diğer temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, seyircisi önünde Kocaelispor’u konuk edecek ve galibiyet arayacak. Kırıkhanspor ise Düzcespor’u konuk edecek. Haftanın programına göre temsilcilerimizin maç programı şöyle olacak: è

Kırklarelispor-Hatayspor

25 Eylül 2016 Pazar Saat: 16.00

Kırklareli Atatürk Stadı

Hasan Avcı, Serkan Güçler, Uğur Erdoğan

Erzin Belediyespor-Kocaelispor

25 Eylül 2016 Pazar Saat: 15.00

Erzin İlçe Stadı

Erzin Belediyespor-Kocaelispor

Halil Sayın, Sedat Yavanoğlu, Mürvet Yavuztürk

Kırıkhanspor-Düzcespor

25 Eylül 2016 Pazar Saat: 15.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Mehmet Şükrü Közcü, Ertan Başdağ, Barış Çiçeksoyu

Sultanbeyli Belediyespor-Payasspor

25 Eylül 2016 Pazar Saat: 16.00

Sultanbeyli Gölet Futbol Sahası

R.Alkım Aksoy, Aykut Küçük, Boran Turhan

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here