Belen Kaymakamı ve Belediye Başkanından Bayram Ziyaretleri

0
171

belen-bayramlasma1Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın ve Belen Belediye Başkanı Adnan Vururcu, beraberinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zeynep Öztürk ile birlikte yedi aileye evlerinde Kurban Bayramı ziyareti gerçekleştirdiler.

Bayramın ikinci günü gerçekleştirilen hane ziyaretlerinde; Halilbey Mahallesinden ikamet eden Yasemin Bilir, Hatice Vural, İdris Maraşlı, Vaysal Bolat, Bakras Mahallesinden Süleyman Karaman, Kadir Solmaz, Fatma Saklar olmak üzere Şehit ve Gazi ve Aileleri ile vatandaşlar evlerinde ziyaret edildi.

belen-bayramlasma2

Belen Kaymakamı Aydın, hane ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamalarda; “Bayramlar sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Kurban Bayramını idrak ederken, bu mübarek günlerin rahmet ve bereketinde bir kez daha buluşmaktayız. Ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna günler, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı, bayramları bu mana da birlik ve beraberliğimizi pekiştirme açısından bir fırsata dönüştürmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle bayram sevincinin daim olmasını diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here