“Zor Durumdan Kurtulmanın Tek Yolu CHP İktidarıdır”

0
129

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP Belen Ailesini de Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz hafta sonu ilimizde olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, ziyaretleri kapsamında CHP Belen İlçe Örgütünü de ziyaret etti.

Ziyarette CHP Genel Sekreteri Sayın Kamil Okyay Sındır’a, CHP Parti Meclis üyesi, Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, CHP Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz eşlik etti.

Gelen misafirlere, CHP Belen İlçe Binasında vatandaşların yoğun bir ilgisi ve sevgi seli hâkim oldu. Misafirlerini bina girişinde karşılayan CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, ziyaretten ötürü büyük bir onur duyduğunu ifade etti.

Kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan Yüksel; “CHP Belen ailesi olarak, ilçemizi ziyaretleri ile şereflendiren, CHP Genel Sekreteri Sayın Kamil Okyay, CHP PM üyesi, Milletvekili Sayın Mevlüt Dudu’ya, CHP Milletvekili Sayın Serkan Topal’a, CHP Hatay İl Başkanı Sayın Mehmet Güzelmansur’a CHP Hatay Kadın Kolları Başkanı Sayın Filiz Haksöz’e, Kurultay Delegemiz Sayın Ali Mutlu’ya ve çok kıymetli Misafirlerimize hoş geldiniz diyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olan Cumhuriyet, Demokrasi ve Atatürk sevdalısı gönüldaşlarımıza da iyi ki varsınız diyoruz. Biz birlikte güçlüyüz, gücümüz birliğimizden gelir” şeklinde konuştu.

Partideki yüksek heyecan, tüm konuşmacıları çok memnun ederken, konuşmacılar, CHP Belen İlçe örgütünün ilk yerel seçimde Belediye’yi alacağının işaretlerini aldıklarını söylediler.

Alkışlarla konuşması sık-sık kesilen CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır; “Beceriksiz hükümet, 15 senede ülkeyi ne hale getirdi. Çözüm ve bu zor durumdan kurtulmanın tek yolu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gitmek ve CHP’nin bu ülkede iktidara gelmesidir” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here