Yaşar Güllü’nün Kızı Cansu Nikah Masasına Oturdu

0
1704

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İskenderun Temsilcisi Yaşar Güllü’nün kızı Zeynep Cansu Güllü nikah masasına oturdu.

Gaziantep eşrafından Astsubay Hüseyin Kaynar ile hayatını birleştiren Zeynep Cansu Güllü’nün nikahını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kıydı.

Zeynep Cansu Güllü ile Hüseyin Kaynar’ın nikah töreni İskenderun Belediyesi Evlendirme Dairesinde geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in kıydığı nikah töreninde mutlu çifte Osman Yırtar, Deniz Yardımcı ve Ufuk Aktuğ şahitlik ettiler. Bu mutlu günde basın mensupları da TSYD İskenderun Temsilcisi Yaşar Güllü’yü yalnız bırakmadı.

Mutlu ve uzun bir beraberlik için hayatlarını birleştiren Cansu ve Hakan çiftinin, mutlulukları gözlerinden okunurken, genç çift, nikah töreni sonunda Belediye Evlendirme Dairesi önünde davul eşliğinde sevenleriyle halay çektiler.

Bizde İskenderun Gazetesi olarak, Cansu ve Hakan çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Güllü ve Kaynar ailelerini de tebrik ederiz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here