Zin Sağlık ve Spor Merkezi Antakya’da Hizmete Girdi

0
1685

Yaklaşık yedi yıldır Özel Med-Life Polikliniğinde Antakyalılara ve Hataylılara şifa dağıtan Dr. Can Zinneha, daha iyi ve daha kapsamlı hizmet vermek adını yeni yeri olan ZİN Sağlık ve Spor Merkezini hemşerilerinin hizmetine açtı.

Dr. Can Zinneha ve Deniz Tabaklar’ın ortaklığında açılan ZİN Sağlık ve Spor Merkezi, düzenlenen görkemli bir törenle hizmet vermeye başladı. Merkezin açılış kurdelesini, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, merkez sahip ve çalışanları ile birlikte kesti. Açılışa Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Güven, Homend Antakya Belediyesi takımı oyuncuları ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Son zamanlarda büyük başarılara imza atan Homend Antakya Belediyesinin bayan basketbolcuları da sağlık ve spor merkezini inceledi, spor salonundaki bazı aletleri bizzat denedi.

ZİN Sağlık ve Spor Merkezinde, Dr. Can Zinneha öncülüğünde akupunktur ile kişisel gelişim, Uzman Diyetisyen Esra Ömeroğlu Dinçer öncülüğünde ise beslenme ve diyet hizmetleri verilirken ayrıca masaj, powerplate, zumba, kangoo jumps, plates hizmetlerinin de sunulacağı belirtildi.

Dr. Can Zinneha Kimdir?

19.03.1966 tarihinde Antakya’da doğumlu. İlk, Orta ve Lise Eğitimini Antakya’da tamamladı. 9 Eylül Tıp Fakültesinden 1991 yılında mezun oldu. Mecburi hizmetini Şırnak ili Silopi ilçesinde yaptı. Bu ara içinde Silopi Haç Konaklama Mülteci Kampında iki yıl Sağlık Koordinatörlüğü görevinde çalıştı. Aynı kampta UNHCR’da tıbbi danışmanlık görevini bir yıl kadar sürdürdü. Nisan 2005’ten itibaren Özel Med-life Polikliniğini Antakya’da kurdu. Temmuz 2007 tarihinde Prof. Dr. Cemal Çevik’in öğrencisi olarak Gazi Tıp Fakültesinde düzenlenen Akupunktur Eğitimini tamamladı. Nisan 2009 tarihinde Kanada Erickson College İnternatonal adına Dr. Zerrin Başer’in Ankara’da düzenlemiş olduğu, Profesyonel Koçluk ve NLP Practioner eğitimlerini aldı.

Tamer Dövücü’nün önderliğinde İstanbul Erickson Enstitüsünün (ABD Erickson Vakfına bağlı) düzenlemiş olduğu Psikoterapi ve Hipnoterapi eğitimlerini aldı. Daha sonra ABD Milton H. Erickson Vakfı Başkanı Jeffrey K. Zeig Ph.D. tarafından verilen Ericksonian Therapy Advance eğitimini tamamladı. Aynı eğitmenden Couple Therapy (Eş Terapisi) eğitimini aldı. Bu ara Tamer Dövücü’nün yaratmış olduğu Optimum Denge Modeli ile ilgili çalışmalar ve eğitim sürecinde. Ayrıca Akupunkturda kendisi tarafımdan ortaya atılan 12 Element Teorisi üzerinde çalışmaları devam ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here