Zabıta Müdürlüğü 2017 Yılı Faaliyet Raporunu Açıkladı

0
332

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, yapılan denetimler, işyerlerine uygulanan işlemlerle ilgili bilgilendirme ve faaliyet raporu hakkında bilgiler verdi.

Aksoy, halkın sağlığı ve huzuru için görev yaptıklarını belirterek; “2017 yılında 629 Fırın denetimi, 479 Dönerci Denetimi,1531 kaldırım işgali denetimi,1841 diğer esnaf denetimleri,85 adet kaldırımı işgal edenler hakkında cezai işlem, 362 adet küşadiye denetimi ve 491 adet aracını kaldırıma park edenler hakkında gerekli işlemlerini gerçekleştirdik” dedi.

Program çerçevesinde öncelikle şehir düzeni ve halk sağlığını ilgilendiren konulara önem verdiklerini ifade eden Aksoy; “İskenderun Zabıtası denetimlerine 7 gün 24 saat sürdürüyor. Seyyar satıcılar ve dilencilerle mücadele devam ediyor. Çevreyi kirletenlere karşı müsamaha göstermiyoruz” diye konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Denetimler toplum sağlığını ve huzurunu korumak amacıyla yapılıyor. Zabıta Müdürlüğümüz esnafımızla sürekli iletişim halinde çalışıyor. Halkımız her türlü istek ve şikayetlerini zabıta müdürlüğümüze iletebilirler. Bizler halkımıza hizmet için varız” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here