Kentsel Gelişim Derneği, Hataylı Gençler İçin de Kolları Sıvadı

0
121

Hataylı gençlere ve diğer illerdeki gençlerimize fırsat doğdu. Türkiye genelinde dernek olarak faaliyet gösteren Kentsel Gelişim Derneği tarafından projelendirilerek Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı tarafından 9-11 Şubat 2018 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek olan toplantıya Burdur, Isparta, Antalya, Mersin, Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay’dan 18 ile 30 yaşları arasındaki gençler başvuru yapabilecek.

Hatay’ın kalkınmasında yerel yönetimlerde söz sahibi olması için gerçekleştirilen projelere katılması büyük bir ölçüde önem arz ediyor. Gelecekte yerel yönetimlerde söz sahibi olmak isteyen 18 ile 30 yaşları arasındaki gençlerin Kentsel Gelişim Derneği tarafından projelendirilerek AB Bakanlığı tarafından desteklenen ‘Yerel Yönetimlerde Gençlik Stratejisi Akdeniz Bölge Toplantısı’na başvurarak kendilerini geliştirebilecek. Gerçekleştirilecek olan toplantıya başvuru için son tarih 25 Ocak 2018 olup, başvuruların www.ab-ilan.com resmi internet sitesinden yapılabileceği bildirildi.

Yerel Yönetimlerin, sundukları hizmetlerin planlamasını yaparken gençlerin beklentilerini dikkate alarak yapacakları hizmetlerden daha fazla verim alınabilmesi amacıyla hazırlanan projede katılacak olan gençler; Yerel yönetimlerden beklentilerini belirlemek, Gençlerin yerel yönetimlerden beklentilerini analiz etmek, Beklentilerin uygun olanlarının ilgili yerel yönetimlere iletilmesi sağlamak ve Stratejik Plan ve Performans Programına dâhil edilebilmesine katkı sağlamak konularını ele alacaklar. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here