Yunus Emre Ortaokulundan Yılsonu Kermesi

0
533

Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri, okul bahçesinde yılsonu kermesi düzenlendi. Kermese İskenderun Belediye Başkanı Başkan Seyfi Dingil,  Ak Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili, mahalle muhtarları, öğretmenler, veliler, öğrenciler katıldı.

Kermesi gezen Başkan Seyfi Dingil ve misafirler, öğrencilerin yaptığı el işi ürünler hakkında bilgiler aldılar. Kermesin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Dingil, kermesin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutladı.

İskenderun Yunus Emre Ortaokulu bahçesinde düzenlenen geleneksel kermesin açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kermes açılışının ardından Adıyaman’da düzenlenen Ortaokullar Futbol Turnuvası’nda bölge şampiyonluğunu kazanan Yunus Emre İlköğretim Ortaokulu futbol takımını tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi. Başkan Dingil, okulun başarısından dolayı Okul Müdürü Cihangir Kaya başta olmak üzere tüm öğretmenleri kutladı.

Okul Müdürü Cihangir Kaya da; “Bizlere her zaman destek olan kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve ilçe milli eğitim müdürümüze çok teşekkür ediyorum” dedi.

Okulun hem sınavlarda ve hem de sportif yarışmalarda birçok başarıya imza attığını belirten Başkan Seyfi Dingil; “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Başarılarınızla bizleri gururlandırıyorsunuz. İskenderun’un adını bölgede duyurdunuz şimdi de Türkiye Şampiyonası’na katılacaksınız. Ben inanıyorum ki orada da başarılı olacaksınız” diye konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)