Yüksel; “Sevgi Her Türkü Engeli Aşar, Yeter ki Yürekler Engelli Olmasın!

0
436

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe teşkilatı, sosyal hayatın içinde olabilmek için her türlü etkinliği takip etmeye devam ediyor. Bu bağlamda CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve bazı Yönetim Kurulu üyeleri, Engelliler Haftası nedeniyle gerçekleştirilen etkinliklere katılarak, engelli vatandaşlarımızla da birlikte oldular.

Başkanı Fevzi Yüksel ve beraberindekiler, öncelikle Sarımazı Sebati Gönenç İlkokulu’nun hazırlamış olduğu etkinliğe iştirak ettiler. Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Belen İlçe Başkanı Yüksel; “CHP Belen Ailesi olarak, bazı yönetici arkadaşlarımızla Sarımazı Sebati Gönenç İlkokulunun düzenlemiş olduğu Engelliler Haftası etkinliğine katıldık. Bu etkinlikte emeği geçenleri kutluyorum. Şu unutulmasın ki hepimiz bir engelli adayıyız. Sevgi ve hoşgörü, her türlü engeli aşar, yeter ki beyinler ve yürekler engelli olmasın. Bu duygularla tüm engelli kardeşlerimi selamlıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi Belen ailesi adına Hatay Büyükşehir Belediyesince, Engelliler Haftası kapsamında Harbiye’de düzenlenen dayanışma yemeğine de katıldıklarını ve daima bu tür etkinliklerde bulunmaya gayret edeceklerini belirtti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here