Culha; “Bu Gurur Bütün Arsuzluların”

0
122

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Ödülünü Arsuz’a ve Bütün Arsuz Sevdalılarına Armağan Etti:

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından gerçekleştirilen 10. Geleneksel ödül töreninde, en başarılı Belediye Başkanı seçilen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha adına plaketi Özel Kalem Müdürü Sinan Altan aldı. Türkiye çapında düzenlenen ankette yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçilen Başkan Culha, ödül töreninin bu yıl Arsuz’da ilk kez düzenlenen Doğa ve Su Sporları Festivali ile aynı güne denk gelmesi dolayısıyla törene katılamadı.

Arsuz’a değer katan yatırımların yanında, hedeflediği projeler, halkçı kimliği, mütevazılığı ve samimiyeti ile de vatandaşların gönlünde taht kuran Başkan Culha, aldığı bu ödülle Arsuz’un adını bir kez daha duyurmanın yanında, hizmetlerini de taçlandırmış oldu.

Kamu-Der Başkanı Cengiz Baştuğ, TBMM eski Başkanı Mustafa Kalemli, TBMM eski Başkanvekilli Yılmaz Ateş, milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanları, işadamları ve çok sayıda bürokratı bir araya getiren törende, Başkan Culha adına plaketi Trabzon Milletvekili Haluk Peşken’in elinden alan Sinan Altan, hizmete gönül vermiş bir belediye başkanına sahip oldukları için şanslı olduklarını belirtti. Altan; “Öncelikle Belediye Başkanımız Sayın Nazım Culha’nın siz değerli katılımcılara selamlarını iletmek istiyorum.  Başkanımızın en başarılı ilçe belediye başkanı seçilmesinden ve onun adına bu ödülü almaktan büyük bir memnuniyet duydum. Bize bu ödülü layık gören başta Kamu-Der Yönetim Kurulu Başkanı olmak üzere, tüm yönetim kurulu üyelerine ve ankette oy kullanan herkese yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, resmi facebook hesabından yaptığı açıklamada yılın en başarılı belediye başkanı seçilmenin büyük bir gurur olduğunu, ancak bu gururun bütün Arsuz’un ve Arsuzluların olduğunu belirterek, ödülü Arsuz’a ve bütün Arsuz sevdalılarına armağan ettiğini duyurdu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here