Yılmaz; “İkem Koleji Olarak Hatay’ı En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz”

0
104

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından İskenderun’da organize edilen Türkiye Genç Kızlar U-16 Yarı Final maçlarında, Hatay’ı temsil eden İKEM Koleji, başarışlı maçların sonunda Türkiye Finallerinde oynamaya hak kazandı. Aralarında Beşiktaş, Fenerbahçe ile Galatasaray’ın da bulunduğu Türkiye’de 8 takım arasına girmeyi başaran İKEM Koleji’nin Kurucularından Levent Hakkı Yılmaz, Türkiye Finallerinde Hatay’ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını belirtti.

Elde edilen başarıdan dolayı mutlu olduklarını belirten Yılmaz; “Aldığımız bu galibiyetin ardından, aralarında Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da bulunduğu takımların mücadele edeceği Türkiye Finallerine katılmaktan mutluluk duymaktayız. Bizlere bu mutluluğu yaşatan İkem Koleji koçlarına ve sporcularına teşekkür ediyor, Hatay’ı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz” dedi.

İskenderun Kapalı Spor Salonunda yapılan son karşılaşmada Adana ASKİ’yi 53-47 yenen İkem Koleji, oynadığı diğer karşılaşmalarda Kazan Belediyespor’u 64-56, Kocaeli Basket’i 58-49 yenerken, Feberbahçe’ye 65-33 yenildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here