İkinci ve Üçüncü Ligde Cumartesi Mesaisi!

0
96

Spor Toto 2. ve 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. İkinci ve üçüncü ligde tüm maçların Cumartesi günü oynanacakken, Hatayspor, MKE Ankaragücü deplasmanında, Erzin Belediyespor da Manavgatspor deplasmanında puan arayacaklar. Kırıkhanspor, Silivrispor’u, Payasspor da Ankara Adliyespor’u sahalarında konuk edecekler.

İki hafta önceden play-off oynamaya hak kazanan Hatayspor, 2. Lig Kırmızı Grupta sezonun son maçında şampiyon Ankaragücü ile karşılaşacak. Bu zorlu maçın hazırlıklarını hafta içinde Teknik Direktör İlhan Palut idaresinde tamamlayan ve Başkente giden Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, prestij maçından puan ya da puanlar almak hedefi ile sahaya çıkacak. Bordo-Beyazlı temsilcimizin grubu üçüncü sırada tamamlaması için bu maçtan en az bir puanla çıkarması gerekiyor.

Öte yandan 2016-2017 sezonu Spor Toto 2 ve 3. Lig play-off tarihleri de belli oldu. 4 Mayıs Perşembe günü play-off Çeyrek Final birinci maçlarıyla başlayacak olan heyecan fırtınası, 21 Mayıs Pazar günü oynanacak final maçıyla son bulacak.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payasspor son hafta maçında Ankara Adliyespor’u ağırlayacak. Mavi-Beyazlı futbolcular kritik Ankara Adliyespor karşılaşması öncesinde verilen vaatlerin yerine getirilmediği iddiasıyla antrenman boykotuna başlamışlardı hatta maça çıkmama kararı da almışlardı. Payas İlçe Stadındaki maçın akıbeti bugün belli olacak.

İlimizin diğer temsilcilerinden Erzin Belediyespor, Manavgatspor deplasmanında puan arayacak. Bir diğer temsilcimiz Kırıkhanspor ise sahasında Silivrispor’u konuk edecek ve galibiyet arayacak. Maç programları şöyle olacak: >>>

MKE Ankaragücü-Hatayspor

29 Nisan 2017 Cumartesi Saat: 15.30

Ankara 19 Mayıs Stadı

Serkan Ergün, Salim Şanlıer, Mücahit Değermenci

Manavgatspor-Erzin Belediyespor

29 Nisan 2017 Cumartesi Saat: 15.30

Manavgat Evrenseki Stadı

Tolga Ahmet Kalaycı, Murat Güçlü, Ufuk Uğurlu

Kırıkhanspor-Silivrispor

29 Nisan 2017 Cumartesi Saat: 15.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Özer Özden, Mustafa Çavuş, Ahmet Ulu

Payasspor-Ankara Adliyespor

29 Nisan 2017 Cumartesi Saat: 15.30

Payas İlçe Stadı

Yavuz Çetin, Recep Ekin, İlker Ayten

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here