Yıldız Kızlar Türkiye Basketbol Şampiyonası Başladı

0
269

basketbol3Geleceğin Melekleri Hatay’da Boy Gösterecek!

Aralarında Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi güçlü takımların bulunduğu 16 takım Hatay’da yapılacak olan “Türkiye Yıldız Kızlar Basketbol Şampiyonası”nda ter dökecek.

Antakya ve Samandağ ilçelerindeki spor salonlarında eş zamanlı oynanacak müsabakaların açılış seremonisi dün Antakya Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Törende saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, bu şampiyonada kazananın Türk Basketbolu olacağını kaydetti.

basketbol4

Hatay’da geleceğin basketbolcularının sahne alacağına da işaret eden İl Müdürü Taşkın; “Elbette bu şampiyonada kazanan da kaybeden de olacak ama kazananın Türk Basketbolu olmasını temenni ediyorum. Sizler geleceğin Türk Milli takımını oluşturacak yeteneklersiniz. Hepinize başarılar diliyorum. Turnuvaya katkı veren sponsorlarımıza, Hatay Büyükşehir Belediyesine, Basketbol İl Temsilciliğimize, ekibime ve turnuvanın burada oynanması vesile olan Türkiye Basketbol Federasyonuna teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış konuşmasından sonra Antakya ve Samandağ Spor Salonlarında eş zamanlı karşılaşmalar başladı. Açılış törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, Hatay Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Daire Başkanı Mehmet Mursaloğlu, Basketbol İl Temsilcisi Banu Mursaloğlu, sporcular ve veliler katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here