Hatayspor’da ‘Play-Off’ Heyecanı

0
120

hatayspor22Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubu 3’cü sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazanan Hatayspor, 7 Mayıs Perşembe günü (yarın) karşılaşacağı rakibi İnegölspor’u eleyerek PTT 1. Lig hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Pazar günü Antakya Atatürk Stadyumunda konuk ettiği Bugsaşspor’u 4-0 yenerek moral depolayan Bordo-Beyazlılar, play-off’un ilk turunda eşleştiği İnegölspor ile oynayacak. İlk maçını Perşembe günü deplasmanda İnegölspor ile oynayacak olan Hatayspor, bu maçın rövanşında rakibini 11 Mayıs Pazartesi günü Antakya’da ağırlayacak.

Göztepe’nin şampiyon olarak PTT 1. Ligine çıktığı Kırmızı Grupta Bandırmaspor, Hatayspor, İnegölspor ve Sarıyer takımları play-off oynamaya hak kazanmıştı. Eşleşmeler sonunda Bandırmaspor Sarıyer ile Hatayspor da İnegölspor ile play-off mücadelesi yapacak. İnegölspor maçı hazırlıklarına başlayan Hatayspor, İnegöl’den avantajlı skorla dönmek istiyor.

Hatayspor Taraftarı İnegöl’e Gidiyor

Bu arada Hatayspor’u İnegöl deplasmanında yalnız bırakmayacak olan Hatayspor Taraftarlar Derneği bu önemli maça taraftar götürmek için çalışmalara başladı. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulunun açıklamasında şu görüşlere yer verildi:

“Hatayspor’un son maçta Bugsaşspor’u 4-0 gibi farklı skorla yenmesi ve Play-Off maçları öncesi moral kazanması bizi memnun etmiştir. 7 Mayıs Perşembe günü İnegöl’de oynanacak Play-Off ilk maçında Hatayspor’a başarılar diliyoruz. Bu önemli maçta takımımızı yalnız bırakmamak ve desteklemek için Taraftarlar Derneği olarak Antakya’dan İnegöl’e iki otobüs kaldırma kararı aldık.

İnegöl maçına gitmek isteyen taraftarlarımız 6 Mayıs Çarşamba günü akşamı (bu akşam) Hatayspor Taraftarlar Derneği binası yanında olsunlar. Otobüsler saat 21.00’de yola çıkacaktır. Formasını, kaşkolünü ve kimliğini yanına alan her taraftarı bu maça davet ediyoruz. Hatayspor’a şimdi maddi ve manevi destek zamanıdır. Öncelikle Hatayspor’a yardımda bulunan Antakya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Kuseyri’ye ve ATB yönetimine teşekkür ediyoruz. Bu yardımın diğer kurum, kuruluş ve işadamlarına örnek teşkil etmesini bekliyoruz.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here