Yeniden Lig Heyecanı!

0
81

spor-programİlimizi profesyonel lige temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, Hatayspor, Payas Belediyespor 1975 ve Kırıkhanspor’un yarın yapacakları maç programı ve hakemleri belli oldu. İskenderun Demir Çelikspor ve Kırıkhanspor takımlarımız deplasmana çıkarken, Hatayspor ile Payas Belediyespor 1975 rakiplerini evlerinde konuk edecekler.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan İskenderun Demir Çelikspor, yarın Buğsaşspor ile Ankara’da karşı karşıya geliyor. Hafta içi Ziraat Türkiye Kupasında Diyarbakır deplasmanından başarı ile dönen İDÇspor, kısa zaman zarfında Buğsaşspor maçı hazırlıklarını da tamamladı. Bugün maçın oynanacağı statta son hazırlıklarını yapacak olan Kırmızı-Lacivertliler daha sonra maçı saatini bekleyecek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Hatayspor’a, hafta için oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında rakibini kupa dışına itme başarısı göstermişti. Kupa maçı sonunda kentte dönerek, lig maçı hazırlığını yapan Hatayspor, yarın Kırklarelispor’u evinde konuk edecek. Rakibini eli boş döndürmenin hesaplarını yapan Bordo-Beyazlılar, bu zorlu karşılaşmada cefakar taraftarlarını da sahada görmek istiyor. Başarının onlarla geleceğini söyleyen teknik heyet, onlara iyi futbol ve güzel bir galibiyet sevinci yaşatmak istediklerini belirtti.

Spor Toto 3. lig 1. grup takımlarımızdan Payas Belediyespor 1975’te yarın İskenderun 5 Temmuz stadında Yeşil Bursa A.Ş. takımını konuk edecek. Sezon başından beri oynadığı karşılaşmada galibiyet hasreti çeken Payas Belediyespor’un Teknik Direktörü Ender Tıraş, rakipleri karşısında iyi futbol oynamalarına karşın beklenen galibiyeti alamamaktan yakındı. Tıraş, yarın konuk edecekleri Yeşil Bursa A.Ş.’yi yenerek, galibiyet özlemini gidermek istediklerini de belirtti.

Spor Toto 3. lig 3. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor da hafta boyunca kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla yarınki Arsinspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Son haftalara kötü günler geçiren Kırıkhanspor, deplasmanda Arsinspor ile yapacağı karşılaşmayı kazanarak, galibiyet serisi yakalamak istiyor. Program şöyle:

Bugsaşspor-İDÇspor

29 Eylül 2013 Pazar Saat: 15.00

Ankara Ostim Stadyumu

Bahattin Şimşek,  İbrahim Akmazlar, Ahmet Yakarca

Hatayspor-Kırklarelispor

29 Eylül 2013 Pazar Saat: 15.00

Antakya Atatürk Stadyumu

Volkan Şeker, Cemal Alpay, Kerem Yükünç

Payas Belediyespor-Yeşil Bursa

29 Eylül 2013 Pazar Saat: 15.00

İskenderun 5 Temmuz Stadyumu

Serdar Bahçıvan, Ali Şencan, Tuna Ayran

Arsinspor-Kırıkhanspor

29 Eylül 2013 Pazar Saat: 15.00

Arsin İlçe Stadyumu

Mehmet Gökhan Düz, Muammer Uçan, Emrah Altınsoy

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here