Yeni Parklar İskenderun’u Güzelleştirecek

0
95

bld-yeni parklar1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kent genelinde yapılan çalışmaları inceledi.

Park ve Bahçeler Müdürü Aylin Selçuk’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Kentin farklı birçok noktasında yeni parklar yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan her mahalleye yeni ve modern parklar yapmaya devam edeceğiz. Her mahallemizde yapacağımız yeni ve modern parklar ile İskenderun’u yeşile bürünmüş farklı bir kent haline getireceğiz. Belediye olarak çevreye her zaman önem verdik, vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yeni yapılan parkların her yaştan insana hitap edeceğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Çocukların güvenle oyun oynayabilecekleri oyun gurupları, büyüklerin spor yapabilecekleri spor aletleri, çocuklarını parka getiren ailelerin oturup dinlenebilecekleri alanların yer aldığı yeni modern parkların yapımına devam ediyoruz. Parklar tamamlandıktan sonra insanlarımız gönül rahatlığı içerisinde parklarımızda oturup dinlenme fırsatı bulacaklar” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here