Yeni Okullarla Öğrenciler Rahatlayacak

0
94

muharrem keleşoğlu1İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, gazetemize, yeni eğitim sistemiyle birlikte yapılan çalışmalardan bahsetti.  4+4+4 eğitim sisteminin gelmesiyle birlikte İskenderun’a 17 okul kazandırılacağını kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Keleşoğlu; “İskenderun, devletten bu yıl çok ciddi bir yatırım almıştır. 17 yeni okulumuzun yapımı devam ediyor. Birçoğunun yeni eğitim öğretim yılında faaliyete girmesini bekliyoruz. Geri kalan okullar ise yarıyıl tatilinde hizmete girecektir” dedi.

Yeni okulların hizmete girmesiyle yaşanan derslik sıkıntısında bir rahatlama yaşanacağını da ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Keleşoğlu; “Yapılan 17 yeni okulla birlikte, yeni eğitim öğretim yılında öğrenciler açısından büyük bir rahatlama yaşanacak. Bu okulların tamamı hayata girdiğinde de sınıflardaki öğrenci sayıları 28’e düşecektir” diye konuştu.

Keleşoğlu, yeni okulların açılmasıyla birlikte, okulların öğretmen ihtiyacını karşılamak amacıyla yeni bir istihdamın yaratıldığının da altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here