Yeni Balık Pazarı Halkın Hizmetinde

0
483

bld-balık pazarı1İskenderun Belediyesi, balık semt pazarı İskenderun halkının hizmetine girdi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Çay Mahallesi Osman Gazi Caddesi ile Beş Temmuz Caddesinin kesiştiği noktada hizmete giren balık semt pazarını ziyaret ederek balıkçı esnafı ile bir araya geldi.

Balık semt pazarının yeni yerinin daha güzel ve modern olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil; “Balıkçılarımız şuanda daha merkezi bir yerde halkımıza hizmet etmektedirler. Yerin daha nezih ve şehir merkezine daha yakın olması esnafımızın işlerini de arttıracağı inancındayız. Ufak tefek eksiklikler olabilir. Balıkçı esnafımızla bunları görüşüp sorunları çözeceğiz. Bizler her zaman esnafımızın yanında olduk olmaya devam edeceğiz” dedi.

Balıkçı esnafı ise ziyaretlerinden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ederek; “Sağolsun Başkanımız biz balıkçı esnafı ile yakından ilgileniyor. Çoğu esnafımız eski balık pazarından yeni balık semt pazarına taşındı. Burası daha temiz daha hijyenik ve ulaşım konusunda şehre daha yakın. Vatandaşlarımız buraya daha kolay geliyor. Bir takım sıkıntılarımız var. Bunları Başkan beye ileterek sorunları çözüp halkımıza en iyi hizmeti burada vereceğiz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” şeklinde görüş beyan ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here