Yeni Bakras Enerji RES Müdürü Mehmet Yüzügüleç’e Veda Yemeği Düzenlendi

0
394

belen-kaymakami2Belen ilçesi sınırlarında faaliyet gösteren Yeni Bakras Enerji Rüzgar Enerji Santrali (RES) Müdürü olarak, yaklaşık 7 yıldır görev yapan Mehmet Yüzügüleç’in görevinden ayrılması dolayısı ile Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın tarafından, veda yemeği düzenlendi.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ile yine Belen ilçesinde faaliyet göstermekte olan GÜRİŞ A.Ş. Belen Rüzgar Enerji Santrali Müdürü Fatih Anıl, AKSA Enerji Atik Rüzgar Enerji Santrali Müdürü Serkan Can,  Zafer Taah. İnşaat ve Tic. A.Ş. (ZT) Rüzgar Enerji Santrali Müdürü Adnan Babaoğlu’nun katılımlarıyla düzenlenen veda yemeğinde konuşan Kaymakam Aydın, yaklaşık 4 yılı aşkın bir süredir görev yaptığı Belen’de sık sık görüşme fırsatı bulduğu Yüzügüleç ile iyi bir çalışma ortamı sağladıklarını belirterek, bundan sonraki yaşamı içinde sağlıklı ve güzel günler temennisinde bulundu.

belen-kaymakami3

Bu uğurlamanın iş hayatındaki değişiklik dolayısı ile düzenlendiğini, bundan sonra da görüşmelerinin devam edeceğini ifade eden Aydın; bu günün bir nişanesi olarak kendisine Belen Kaymakamlığı anısına hazırlatmış olduğu fincan takımını hediye etti.

Mehmet Yüzügüleç, Kaymakam Aydın’a düzenlemiş olduğu bu veda yemeği ve katılımlarından dolayı Belen Belediye Başkanı Vurucu ile meslektaşlarına teşekkür etti. Veda yemeği çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here