Yekta İbrahimoğlu’ndan Başkan’a Ziyaret!

0
344

bld-ziyaret21Ünlü futsal oyuncusu Yekta İbrahimoğlu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti. Beraberinde İskenderun Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Muhsin Cerrahoğlu olmak üzere Başkan Seyfi Dingil’i ziyaret eden İbrahimoğlu, başkana günün anısına futsal takım forması ve futsal topunu hediye etti.

Ziyaret sırasında Başkan Dingil’e Futsal (Salon Futbolu) hakkında bilgiler veren Yekta İbrahimoğlu, Kanada’da büyük ilgi gören futsalı ülkemizde de daha yaygın hale getirmek üzere bir takım çalışmalar yapıldığına dikkat çekti. İskenderun Gençlerbirliği takımının önümüzdeki sezon Türkiye Birinci Liginde mücadele edeceğini ve kısa bir süre içerisinde de UEFA Futsal Kupasını kazanacaklarını söyledi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, futsal yıldızı İbrahimoğlu’nu tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Seyfi Dingil, artık İskenderun’da sportif anlamda hamleler yapma zamanı gelmiştir diyerek; “İskenderun, spor şehri olacak ve bizlerde bu yenilikleri destekleyeceğiz. Güçlü bir spor yapısını hep birlikte oluşturacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here