Hatayspor İçin Tamam ya da Devam Maçı!

0
84

hatayspor1PTT 1. Lige çıkma mücadelesi veren ilimiz temsilcisi Hatayspor, ilk maçta 1-0 yenildiği rakibi Yeni Malatyaspor’u bugün evinde konuk ediyor. Malatyaspor deplasmanında aldığı yenilginin rövanşına çıkacak olan Bordo-Beyazlı Hatayspor, seyircisiz oynama cezası nedeniyle bugün bayanların ve çocukların büyük desteğini bekliyor.

Play-Off mücadelesinin ilk maçında Yeni Malatyaspor deplasmanında ikinci yarıda yediği gol ile sahadan 1-0 yenik ayrılarak averajını yitiren ilimiz temsilcisi Hatayspor, bugün o maçın rövanşını Antakya Atatürk Stadyumunda yapacak. PTT 1. Ligine çıkma ümidini sürdürmek için rakibini iki farklı skor ile yenmesi gereken Hatayspor’un Yeni Malatyaspor karşılaşmasını, cezalı olması nedeniyle sadece bayanlar ve 12 yaşından küçük çocuklar izleyebilecekler.

Bu maçta Hataylı kadınlara, kız öğrencilere ve çocuklara büyük görevler düştüğünü dile getiren Hatayspor Kulüp Başkanı Jan Baram; “Play-Off’ta bu turu geçmemiz için öncelikle taraftar desteğine ihtiyacımız var. Bu nedenle bugün saat 16.30’da tüm bayan ve 12 yaşından küçük çocukları maça bekliyoruz. Kader maçı niteliği taşıyan bu maç için çocuklarımızın da anne ve ablalarıyla birlikte Atatürk stadına gelmelerini bekliyoruz” dedi.

Bayan ve çocuk taraftarlara girişin ücretsiz olduğunu da hatırlatan Kulüp Başkanı Baram; “Bu zor günümüzde Hataylı bayan taraftarımızı, kız öğrencileri ve 12 yaşından küçük çocuklarımızı Hatayspor’u desteklemeleri için tribüne bekliyoruz” şeklinde çağrıda bulundu.

Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, turu geçmek içim ilk maçta 1-0 yenildiği rakibi Yeni Malatyaspor’u bugün Antakya’da oynanacak olan maçta 2 farklı skorla geçmek zorunda! 1-0’lık Hatayspor galibiyetinde ise maç uzatmaya gidecek. 1-0’ın dışındaki tüm tek farklı galibiyetler ise rakibin tur atlamasına neden olacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here