Yat Limanı ve Yeni Yer Tahsisleri Görüşüldü

0
175

Hatay Valisi Rahmi Doğan İskenderun Balıkçı Barınağında İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Balıkçı Barınağında incelemelerde bulundu. Vali, Doğan, inceleme gezisi sırasında yetkililerle birlikte İskenderun Balıkçı Barınağının yat limanına dönüştürülmesi hususunu ayrıca özel teknelerin barınacağı yeni yer tahsislerini de konuştu.

Vali Rahmi Doğan’a inceleme gezisinde İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Deniz Ticaret Odası, DOĞAKA, DLH, Milli Emlak İskenderun Şubesi yetkilileri, il ve ilçe tarım müdürleri, konuda uzman üst düzey heyet eşlik etti.

İskenderun Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Yücel Dalgıç’ı da barınaktaki ofisinde ziyaret eden Vali Rahmi Doğan Balıkçı Barınağıyla ilgili Dalgıç’tan bilgiler aldı. Başkan Dalgıç, Madenli Balıkçı Barınağının kuzey rüzgârlarına açık kısmının kapatılarak en yakın zamanda hizmete gireceğini de söyledi.

İskenderun Balıkçı Barınağının yat limanına dönüştürülmesi hususlarıyla ilgili gerekli birimlerden bilgiler alan Vali Doğan, balıkçı barınağında bulunan balıkçı esnafına yeni yer düzenlemesi konusunda da fikir alışverişinde bulundu.

İncelemede ayrıca özel teknelerin barınacağı yeni yer tahsisleri konuşuldu. Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Balıkçı Barınağı ile ilgili yeni bilgilerin tartışılması için DLH Bölge Müdürü ve İskenderun Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Yücel Dalgıç ile diğer ilgililerin katılımıyla İskenderun Deniz Ticaret Odasında bir toplantının yapılması konusunda da talimat verdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here