Yaşlılar Haftası’nda Miniklerden Nene ve Dedelerine Sürpriz Kutlama

0
158

İskenderun Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu öğrencileri ‘Yaşlılar Haftası’nı nene ve dedeleri ile birlikte kutladılar.

Yaptığı faaliyetlerle adından sıkça söz ettiren Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu, bu kez de Yaşlılar Haftasında nene ve dedelere özel bir etkinlik düzenledi. Yaşlılar Haftası etkinliği çerçevesinde torunlarıyla bir araya gelen nene ve dedeler, torunlarının kendileri için hazırladığı sürpriz etkinlikleri hayranlıkla ve duygu yoğunluğu içinde izlediler. Açıldığı günden bu yana pek çok başarıya imza atan Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz, misafirleriyle yakından ilgilendi. Günümüzde çocuk yetiştirmenin zorlukları, gençliğin sancılı süreçleri ile ilgili konuşma yapan Okul Müdürü Gündüz, eğitim ve öğretimin ailede başladığının altını çizdi. Etkinlikte okulun tanıtım filmi de izletildi.

Müdür Hüseyin Gündüz ve okul öğretmenleri toplantının sonunda misafirlerine kırmızı gül dağıttı. Dedeler ve nineler torunlarının sınıflarına giderek kendileri için hazırlanan gösterileri, şiir ve şarkıları duygu yoğunluğu içinde izlerken, masalara oturup etkinlik de yaptılar. Sonrasında ise okul bahçesinde hazırlanan stantta misafirlere döner ikramında bulunuldu.

Torunlarının nasıl bir okulda eğitim aldığını birebir yaşayan birçok dede ve nine, Müdür Hüseyin Gündüz ve ekibine de teşekkür ettiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here