“Yaptıklarım Yapacaklarımın Teminatıdır”

0
102

itso-civelek1CHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Yusuf Civelek İTSO Yönetimini Ziyaret Etti

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde parlamentoya gitmek ve hizmetlerini genele yaymak istediğini belirten CHP Hatay milletvekili aday adayı Yusuf Civelek; “Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. İskenderun’da su ve altyapı sorununu çözdük. Yağan onca şiddetli yağmura rağmen Hatay ve çevresinde sel yaşanırken, İskenderun’da sel yaşanmadı. Milletvekili seçilirsem, şehrin en büyük sorunlarından biri olan elektrik sorununu da çözeceğim” dedi.

itso-civelek2

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Çıkmış olduğunuz bu yolda sizlere başarılar diliyoruz. Milletvekili seçilmeniz durumunda İskenderun ve bölgenin sorunlarının çözümü noktasında birlikte uyum içerisinde çalışacağımıza inanıyorum. Önemli olan halka kalıcı hizmetler verebilmektir. Bu konuda yapmış olduğunuz hizmetleri de halk zaten biliyor ve görüyor” dedi.

CHP Hatay milletvekili aday adayı Yusuf Civeleğin ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Adnan Mursaloğlu, Necat Özkaya ve Gassan Kuran da hazır bulundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here