Savaş; “Çalışmalar Her Yerde Devam Edecek”

0
72

erzin köprüsü1Başkan Savaş, Verdiği Sözü Yerine Getirdi, Erzin Köprüsü Haziran Ayında Tamamlanacak

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, geçtiğimiz aylarda Erzin ilçesinde sel sularından dolayı yıkılan Eski Adana yolu üzerindeki köprünün temelini düzenlenen törenle attı. Kurban kesimi ile başlanan temel atma törenine, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün, belediye personelleri ve partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyük bir sevgi gösterisi ve sloganlar eşliğinde karşılanan Başkan Savaş, Erzin’deki ilk temel atma töreni olduğunu belirterek yapılan çalışmaların Hatay’ın her noktasında devam edeceğinin müjdesini verdi.

Geçen sene Erzin’deki sel felaketinde hayatını kaybedenlere de rahmet ve ailelerine sabır dileyen Başkan Savaş, felaketin ardından çalışmalara anında başlandığını ve temeli atılan köprünün yapımına ilişkin sözün verildiğini hatırlatarak, verilen sözlerin yerine getirildiğini ifade etti.

erzin köprüsü2

Temeli atılan köprünün Haziran ayında tamamlanacağını ve geçtiğimiz 4 yıl içerisinde Hatay genelinde altyapı sorunlarının kökten çözülmesini amaçladıklarını belirten Başkan Savaş; “Ben bir doktor olarak akan sularımızın sağlıklı olmasına önem verdiğim için bütün içme suyu hatlarını, arıtma tesislerini ve depoları yenileme çalışmaları yapıyoruz. Bunları yapacağız, yapacak kudretimizde var ama sizlerden bize inanmanızı ve dua etmenizi istiyorum. Gelin Hatay’ı hep birlikte kalkındıralım. Buradaki belediye başkanımızla birlikte sizlere söz verdiğimiz gibi bütün projeleri Erzin’e kazandıracağız ve bu ilk başlangıç projemizdi devamı gelecek şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Savaş, Başkan Şimşek, parti temsilcileri ve vatandaşlar Erzin’de yapılan köprünün temelini attı.

Başkan Savaş, Köprüde İncelemelerde Bulunmuştu

Yürüttüğü çalışmalar kapsamında Başkan Savaş, geçtiğimiz günlerde çöken köprüde incelemelerde bulunup ilgililerden bilgiler almıştı. Savaş, sel sularından dolayı çöken köprünün yerine yeni bir köprü yapılacağının müjdesini vermiş, bunun için ihaleye çıkıldığını ve ihale sürecinin bittiğini söylemişti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here