“Bizim Yaptığımız Eski Çalışmaların Üzerine Bir Eser Koyamadılar”

0
108

chp-ilce-baskani5CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu Belediyenin Çalışmalarını Eleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, İskenderun Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri değerlendirdi.

İskenderun belediyesinin mevcut yönetiminin, önceki yönetimin hayata geçirdiği hizmetlerin üzerine yeni bir şey katmadığını savunan Başkan Yusuf Mansuroğlu; “İskenderun halkı, büyük vaatlerle seçti onları. Belediye bu vaatleri gerçekleştiremedi, şu an altında eziliyor bunların. Eski yönetimin yaptığı çalışmaların gölgesi hala üzerlerinde. Feyezan kanalı plan projesi önceki örgütlerimiz tarafından yapılmıştı, şu anda DSİ (Devlet Su İşleri) tarafından yapılıyor, Belediyenin yaptığı bir şey değil. Bu projeye kendilerinin ön ayak olduğunu düşünmüyoruz, eğer oldularsa iyi olmuş, İskenderun halkının buna ihtiyacı vardı.

Kente Bir Şey Katamadılar!

Bizim eski yaptığımız çalışmaların üzerine bir eser koyamadılar. Nikâh Salonu, Belediye Binası, İtfaiye, Kültür Sarayı bunlar gibi birçok şeyleri biz gerçekleştirdik. Bunların üstlerine bir şey katamadılar. TEDAŞ’ın açmış olduğu çukurlardan vatandaş geçemiyor. İskenderun Belediyesine ait olan ilaçlamayı yapmaması nedeniyle bir yaz İskenderun halkı haşereden, kokudan kurtulamadı. Bu benim görevim değil, Büyükşehir Belediyesinin görevi diyerek nutuk atıyor. Sinek ilaçlama araçlarının hepsinin üzerinde kendinin resimleri var. Yaz sezonunda yaşattığı, sinek, haşere sorunlarının hepsini parasızlıktan yapamadığını söyledi. Diğer ilçeler nasıl yapıyor?

Takdir Edilecek Bir İşleri Yok!

Yapılan işi takdir etmek bizim görevimiz. Takdir edilecek bir işleri yok. İskenderun’un rahatı, huzuru her şeyden önemli, bu kişiler doğruyu yaparsa bizde onları alkışlarız. Bazı caddelerde İskenderun Belediyesinin yapmış olduğu asfalt çalışmaları var, toz dolu bir yazdan sonra bunun yapılması doğru değil, nereye kadar yapılacağı da belli değil, göstermelik bir çalışma. Ama şu anda ortada doğru yapılan hiç bir şey yok. 6 mahalleden oluşan bir kentsel dönüşüm olacak dediler. Bu durum da çıkılmaz bir labirente dönüştü. Vatandaş tedirgin, benim evlerim yıkılacak diye düşünüyorlar. Herkesle sözleşme yapıp, imzalarını aldılar, kentsel dönüşüm olacak diye. Bunun da akıbeti meçhul, vatandaşı aldatmaya devam ediyorlar. Bundan hiçbir siyasi rant sağlanmaz, vatandaşlara yardımcı olmak zorundalar” dedi.

Parti ilçe yönetimi hakkında da konuşan Başkan Yusuf Mansuroğlu; “10 aydan beri hizmet veriyorum, parti içinde ne kadar aykırı ses çıksa da onları dinlemeliyiz, bizim görevimiz bu. Sosyal demokrasinin gereği bunu gerektirir. Son günlerde sosyal medyada partiye karşı yapılan bazı hakaretler hoş değil. ‘Biz bunun daha iyisini yaparız’ gibi söylemleri yapacaklarına gelip bizimle yüz-yüze konuşsalar” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here