“Yapılan Açıklama, Parti Terbiyesine Yakışmıyor!”

0
64

chp açıklama5Bir CHP’linin Sosyal Paylaşım Sitesinde İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek Hakkında Yaptığı Eleştiriye Yine Bir CHP’liden Yanıt Geldi…

Bir sosyal paylaşım sitesinde İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek hakkında eleştiri yapan CHP Hatay İl 2. Başkanı Hüseyin Doğan’a tepki CHP Sakarya Mahallesi Temsilcisi Yaşar Araç’tan geldi. CHP İskenderun parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen Araç, partililer olarak bu açıklamayı yapan ve yaptıranları kınadıklarını belirtti.

İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e sahip çıkan CHP’nin Sakarya Mahallesi Temsilcisi ve eski il delegesi Yaşar Araç, CHP İl 2. Başkanı Hüseyin Doğan’ın Belediye Başkanı Civelek hakkında yaptığı açıklamaları parti terbiyesine yakıştırmadıklarını söyledi. Araç; “CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar’ı konuyla ilgili defalarca aramamıza rağmen ulaşamadık. İlçe Başkanı Uyar’ı göreve davet ediyoruz. Ülkemizin sıkıntılı bir süreçten geçtiği bu dönemde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğu zamanda, il yönetim kurulu üyesi Hüseyin Doğan’ın Belediye Başkanımız hakkında yapmış olduğu açıklamayı parti terbiyesine yakıştıramadık ve partililer olarak bu açıklamayı yapan, yaptıran arkadaşları kınıyoruz” şeklinde konuştu.

CHP’nin birlik beraberliğe ihtiyaç olduğu bu zamanda böyle açıklamaların partiye zarar vereceğine de işaret eden Araç; “Bu yüzden İlçe Başkanı Süleyman Uyar’a çağrıda bulunuyoruz. Bir an önce partideki bu dağınıklığa son versin. Açıklamayı yapan arkadaş hakkında da gerekli işlemler yapılsın! Biz CHP’nin emekçileri olarak 15 yıl aradan sonra aldığımız İskenderun Belediyesini gözümüz gibi koruyacağız. İskenderun Belediyesini bir daha kazanmak istiyoruz. O yüzden ilçe başkanının geçmiş yönetimden almış olduğu İskenderun Belediye başkanlığı bayrağını tekrardan İskenderun’a kazandırmasını istiyoruz. Bunun yolu CHP’lilerin birlik ve beraberliğinden geçer” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here