Yankı Gazetesi 22 Yaşında

0
195

yankı gazetesi2İskenderun’da haftalık olarak yayımlanan Yankı Gazetesinin sahibi Cemil Taktak, gazetenin kuruluşunun 22. Yıl dönümünü meslektaşları ile birlikte kutladı.

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit de Yankı Gazetesinin bu mutlu gününü paylaştı. Basının önemine vurgu yapan Kaymakam Özyiğit, Cemil Taktak’a çalışmalarında başarılar diledi.  İskenderun halkına objektif ve kaliteli hizmet vermenin gayreti içerisinde, 22 yılı geride bıraktığını ifade eden Gazeteci Cemil Taktak, böylesi anlamlı bir günde meslektaşları ile birlikte olmaktan ayrıca onur duyduğunu ifade etti.

Yelken Kulübünde Yankı Gazetesinin 22. Kuruluş yıl dönümü pastasını kesen Cemil Taktak, yaş günü pastasını meslektaşlarına ikram ederek, kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti. Taktak, İskenderun basınının önemli bir sorununa da parmak basarak, gazetecileri birleşmeye davet etti. Taktak; “Gelin hep birlikte bölgemize, kentimize yakışır, kaliteli renkli ve günlük yayınlanacak bir gazete çıkartalım. Yankı gazetesi çatısı altında hepinizi bu oluşuma davet ediyorum. Tek olalım, güçlü olalım” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here